Ecommerce

Webwinkel op maat

Wil jij online producten verkopen of je diensten aanbieden? We denken graag met je mee over een passende oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijd besparen door te automatiseren?

Afhankelijk van wat jij op je website aanbiedt kunnen wij de website helemaal volgens plan inrichten. Bestellingen kunnen wij gemakkelijk omvouwen tot bijvoorbeeld een offerte aanvraag waarvoor geen transactie vereist is. 

Wil je online verkopen? Dan zetten wij er moeiteloos een IDEAL, Mastercard of Paypal koppeling in. Ook is het mogelijk dat er gelijk een automatische factuur wordt aangemaakt met je boekhoudkoppeling. Zo houd jij meer tijd over voor dingen die je leuk vind en waar je waarschijnlijk veel beter in bent. 

Webwinkel 1
Webwinkel 2

Optimaliseer het gebruiksgemak

Een webwinkel die zich automatisch aanpast aan het apparaat. Tegenwoordig is dit geen “rocket science” meer. Door handmatig wat extra maatwerk toe te passen aan jouw website kunnen we wel het gebruiksgemak optimaliseren. Zo kun je mobiele gebruikers een hele andere ervaring geven op je website als gebruikers die binnenkomen op desktop. Zo optimaliseer je de verkopen gemakkelijk en ontvang je sales en aanvragen op verschillende apparaten. 

Integratie mogelijk met: